Meka Uniclean Supply Uw totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en onderhoud Bedrijfsgegevens
StartpaginaOns bedrijfAssortimentContactNEN keuring 3140DownloadsAanmelden
 
Merken (terug naar overzicht)

Numatic International

Numatic International produceert een uitgebreid programma van huishoudelijke, professionele en industriële schoonmaak- en onderhoudsmachines als stofzuigers, stof/waterzuigers, extractiemachines, industriestofzuigers, éénschijfsmachines, schrob/zuigautomaten, veegmachines, mopsystemen, vuilverzamelwagens, werkwagens, hotel- en wasgoedwagens.

Service en garantie

Numatic International heeft een goede reputatie als het gaat om de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Numatic International is constant bezig de service op een hoog niveau te houden. De servicemonteur van Numatic kan op iedere lokatie storingen verhelpen. Wij raden aan op schrobzuigautomaten een servicecontract af te sluiten om zo uw garantie uit te breiden en ervoor te zorgen dat uw machine goed onderhouden wordt.
NIEUW IN ASSORTIMENT NIEUW IN ASSORTIMENT
Cleancare Producten
Van kleine stofzuigers tot industriële stof- en waterzuigers, extractiemachines en zelfs professionele stofzuigers voor gevaarlijke stoffen (bijv. asbest).
 
Servocare Producten
Van compacte emmer en mop tot volledig uitgeruste werkwagens, van kleine emmers tot flexibele schoonmaaksystemen.
Floorcare Producten
Machines om te strippen, schrobben, polijsten en Twintec schrob/zuigautomaten, 230 Volts of batterijmachines.
 
Meka Uniclean Supply Bedrijfsgegevens | Algemene Voorwaarden | Routebeschrijving | Sitemap  Uw totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en onderhoud