Meka Uniclean Supply Uw totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en onderhoud Bedrijfsgegevens
StartpaginaOns bedrijfAssortimentContactNEN keuring 3140DownloadsAanmelden
 

NEN3140 keuringen

NEN3140 logo

Het NEN 3140 keuren van elektrische arbeidsmiddelen is een wettelijke verplichting sinds 1998. NEN 3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. Alle elektrische arbeidsmiddelen met een stekker dienen èèn keer per jaar of per twee jaar gekeurd te worden, dit is afhankelijk van het risico.

Wij zijn gecertificeerd om deze NEN 3140 keuringen uit te voeren en bieden u deze service graag aan voor al uw reinigingsmachines. Bij een NEN 3140 keuring wordt een visuele inspectie uitgevoerd en worden elektrische metingen verricht. De gegevens die hieruit voortvloeien worden vastgelegd in een inspectierapport en bij goedkeuring wordt het arbeidsmiddel voorzien van een sticker met daarop de eerst volgende keuringsdatum. Ook kunnen wij bij een afkeuring de nodige reparaties uitvoeren om een arbeidsmiddel alsnog te laten slagen voor de keuring.

Heeft u interesse? Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op via nenkeuringen@meka-uniclean.nl of bel 045-5352211.

 
Meka Uniclean Supply Bedrijfsgegevens | Algemene Voorwaarden | Routebeschrijving | Sitemap  Uw totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en onderhoud