Meka Uniclean Supply Uw totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en onderhoud Bedrijfsgegevens
StartpaginaOns bedrijfAssortimentContactNEN keuring 3140DownloadsAanmelden
 

Ons bedrijf

Reeds opgericht in 1927 als grossierderij bedient Meka Uniclean Supply in haar huidige vorm sedert 1996 een zeer gemêleerd pakket afnemers. Wij zijn een totaalleverancier van reinigings- en desinfectiemiddelen alsmede alle daarbij behorende materialen voor o.a. de schoonmaakbranche, de (voedingsmiddelen)industrie, overheids- en onderwijsinstellingen, de zorgsector en de horeca.

Op een professionele wijze zullen wij u terzijde staan bij al uw vraagstukken over reiniging en hygiëne. Uw probleem staat bij ons centraal. Met een breed scala aan producten en machines van topkwaliteit kunnen wij snel en flexibel practische oplossingen creëren voor uw specifieke problemen. Bovendien voorzien wij u graag op een pro-actieve wijze van waardevolle informatie en kostenbesparende adviezen voor een schone toekomst. Hieronder valt ook inventarisatie en op maat maken van een schoonmaakplan.

Kortom, Meka Uniclean Supply is een totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en onderhoud.


Grotere kaart weergeven

 
Onze showroom
Showroom
Ons magazijn
Magazijn
 
Meka Uniclean Supply Bedrijfsgegevens | Algemene Voorwaarden | Routebeschrijving | Sitemap  Uw totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en onderhoud